Jane Anson: 90 Punkte
"High aromatics on the nose, and lovely vibrant fruit, ripe apples, cranberry, raspberry fruits, fresh acidities but crunchy and full of flavour. Austerity on the finish, but this is full of sappy charm, 26hl/h yield, 4.9% press, 31% new oak." (04/2025)
Falstaff: 92 Punkte
"Dunkles Rubingranat, opaker Kern, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Florale Nuancen, ein Hauch von Himbeeren, frische rote Herzkirschen, Noten von Orangenzesten. Mittlere Komplexität, Brombeeren, frisch strukturiert, feiner Säurebogen, Kirschen im Abgang, bereits gut entwickelt." - Peter Moser (04/2025)
Yves Beck: 90-92 Punkte
"Das Bouquet offenbart subtile Noten von Sauerkirschen und Himbeeren, ergänzt durch Nuancen von Pfefferminze. Der Wein von mittlerer Dichte wird von feinkörnigen Tanninen und einer erfrischenden Säure gut getragen. Ein mundender und klar definierter Wein!" (04/2025)
The Drinks Business: 91-93 Punkte
"Fragrant, quite leafy, with a touch of sweet spice. Soft, gentle and quite delicate with a lovely softness. Walnut oil from the ripe tannins. Densimetric, then optical and then visual sorting was crucial. Gracious, soft and refined, with very fine-grained tannins. Not the deepest, the richest or the most concentrated, but the product of excellent choices with a lovely resulting creaminess." - Colin Hay (04/2025)
Weinwisser: 17/20 Punkte