Jane Anson: 92 Punkte
"Lovely deep plum colour, this has some chalky tannins, good depths of cassis and greengage fruits, with the real floral edge of Cabernet Franc and Sauvignon, that savoury, precise, elegant side, enjoyble with salinity and lift on the finish, Here the longer stretch of drought than normal of rainfall from end of June to mid September. Harvest began September 25 though to October 8, 3.69 pH. 50% new oak." (04/2025)
Falstaff: 92 Punkte
"Kräftiges Rubingranat, opaker Kern, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Reife Zwetschkenfrucht, reife Herzkirschen, zarte Kräuterwürze, ein Hauch von Orangenzesten. Saftig, rote Beerenfrucht, frischer Säurebogen, elegant, mineralisch, ein angenehmer zitroniger Touch im Abgang, ein delikater, leichtfüßiger Speisenbegleiter." - Peter Moser (04/2025)
Vinum: 92 Punkte
"Feinduftig, rotfruchtig, mit Kräuterwürze und rotfruchtigen Aromen; am Gaumen delikate Frucht, feinkörniges, nicht überbordendes Tannin, voll und ganz auf Eleganz gespielt." (04/2025)
Yves Beck: 92-94 Punkte
"D’Armailhac offenbart sich subtil und authentisch mit Noten von schwarzen Beeren und roten Früchten, ergänzt durch Nuancen von Minze, Süßholz und Graphit. Am Gaumen zeichnet er sich durch seine Finesse, seine kräftigen Tannine, die Frische seiner Säurestruktur und schließlich durch seine Harmonie aus. Ein eleganter Wein, der sich selbst treu bleibt." (04/2025)
The Drinks Business: 90-92 Punkte
"This is impressively gracious, with lovely dark berry fruits and a certain creaminess. It has a rather narrower frame than its stablemate Clerc Milon, but with the same beautifully crystalline core. Again, there’s a slight ferrous hint to the minerality. This is a wine that, despite its essential juiciness and the vibrancy that brings, I find just a little taciturn and stern – though less so when re-tasted at Mouton. It is classical in its way but from a somewhat less sunny vintage than is the norm and evidently so, with a notable lift in the acidity towards the finish." - Colin Hay (04/2025)