Falstaff: 90 Punkte
"Dunkles Rubingranat, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Nuancen von Heidelbeeren, frische Kirschen, zarte Kräuterwürze, ein Hauch von Orangenzesten. Saftig, rote Waldbeeren, lebendig strukturiert, zarte Mineralität im Abgang, harmonisch, bereits zugänglich." - Peter Moser (04/2025)
Vinum: 91 Punkte
"Feinduftig, frisch und floral im Duft, Veilchen, Brombeeren, Pflaumen, Earl Grey Tee; feingliedrig am Gaumen, präzise Gerbstoffe umgarnen die Frucht, elegant, leichtfüssig, fast schon schwebend über der Zunge, mit guter Länge und viel Schliff. Eine tänzerische La Dauphine."
Jane Anson: 92 Punkte
"Inky plum, floral aromatics, slate-textured tannins with cherry pit and pomegranate fruits. 40% of the usual production after hail in June, 3.5ph, aged across amphoras, barrels and large oak casks, harvest September 24 to October 4. Organic and biodynamic certified. Lovely juicy finish, good value." (01/2025)
The Drinks Business: 90-92+ Punkte
"Creamy, fresh, pure and engaging aromatically, as it always is, the gentleness of the extraction coming in part from the use of the Rpulse system (as for instance at Brane Cantenac). This is perhaps a little introvert at first. Fruits of the forest and wild herbal notes, almost a touch of heather and whiff of iodine. I love the small dark berries that seem to explode in the mid-palate. Cool without ever being austere, this is vivid, racy and lively." - Colin Hay (05/2025)
Weinwisser: 17/20 Punkte