Jane Anson: 93 Punkte
"Lovely deep plum colour, this is very high Cabernet Sauvignon but this is an estate where they often goes high, (2021 vintage was even higher than this at 97%). Savoury, slim, floral, precise and vivid, salinity, grip, lovely sense of lift and grip. 3.75 pH. Harvest 23 September to 8 October. 37 hl/ha. 70% new oak, 30% in amphora." (04/2025)
Falstaff: 92 Punkte
"Dunkles Rubingranat, opaker Kern, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Fast zur Gänze aus Cabernet Sauvignon (94,5%), Nuancen von schwarzen Beeren, Cassis, frische Kirschen, kandierte Orangenzesten. Straff, rotbeerige Nuancen, gute Frische, angenehme Mineralität, balanciert und gut anhaftend, ein facettenreicher Speisenbegleiter mit Entwicklungspotenzial." - Peter Moser (04/2025)
Yves Beck: 94-96 Punkte
"Der Cabernet Sauvignon zeigt sich mit Noten von gerösteten Paprika, Tabakblättern und Cassiscreme, gefolgt von einem Hauch Zimt. Am Gaumen sehr elegant dank sehr feiner Tannine, die eine subtile Kraft und eine leichte Herbheit bilden. Letztere verleiht ein wenig Frische und streckt das Finale. Ein saftiger, schmackhafter, geradliniger und langanhaltender Wein. Man muss sich noch ein wenig gedulden!" (04/2025) Vinum: 94 Punkte "Was für ein Duft, wie immer eine kleine Droge, ein Cabernet-Parfüm wie aus dem Bilderbuch, verspielt, kräuterwürzig, dunkelfruchtig; am Gaumen präzis, geschliffen, elegant, dieses Jahr mit deutlich weniger Muskeln als in den warmen Jahren, jedoch mit einer beeindruckenden Finesse; rotfruchtig im Finale, langanhaltend, frisch. Eine Margaux-Delikatesse sondergleichen." (04/2025)
The Drinks Business: 93-95 Punkte
"(Margaux; 94% Cabernet Sauvignon – only topped in 2021 as a proportion; 6% Merlot; a final yield of 37 hl/ha; certified organic and biodynamic; Eric Boissenot is the consultant; tasted with Gonzague Lurton). Richer and fuller, more ample and generous than Ferrière. Creamy too, with a lovely walnut oil and walnut shell note alongside the crunchy dark berry and damson fruit. There’s that signature black cherry note too. A gentle florality, less immediately expressive than in recent vintages, but it’s there and it will come through more and more with élévage and bottle age – lily of the valley and peony predominantly, maybe a little wisteria too. A scratch of green peppercorn. And, with air more and more cedar and, with it, a touch of violet and finally those rose petals. In the mouth this is really impressive, with a sense of depth and profundity and, indeed, of layering that is present in this vintage only at the very top of the pyramid. Cool, very fine and dominated by that dark Cabernet fruit. The mouthfeel is exquisite, the tannins always present but in a gently pixilating way, picking out details from the sea of cashmere that forms the tactile mid-palate here. Fresh and lifted on the finish, with the tannins pinching and lifting the wine to a pleasing crescendo. A sprig of mint on the finish." - Colin Hay (04/2025)
Weinwisser: 18/20 Punkte