Jane Anson: 92 Punkte
"Good minerality and lift, this has grip, beautifully teased out citrus and lime zest flavours, apple blossom, salt scrape, with good depths. Last year with Frederic Bonnaffous as Wine Director across the Dourthe Estates, and this one has seen a lot of investment and renovations over the past few years." (04/2025)
Falstaff: 91 Punkte
"Sehr helles Gelbgrün, silberfarbene Reflexe. Zart nach Grapefruitzesten, Limetten, weiße Tropenfrucht ist unterlegt, mineralischer Touch. Schlank, straff und frisch, zitronig-salzige Textur, ein lebendiger Speisenbegleiter, auch als Aperitif einsetzbar." - Peter Moser (04/2025)
Vinum: 91 Punkte
"Feinduftig, frisch, zitrisch, mit Feuerstein, würzigen Noten, angenehm komplex; frischer Gaumen, leichtfüssig, elegant, leicht cremige Textur, lebhafte Säure, im Abgang von guter Länge, endet salin." (04/2025)
The Drinks Business: 91-93 Punkte
"Interesting aromatically. Eucalyptus. Incense. Ginger – fresh and confit. Apple, peach, apricot and nectarine, and then 50 shades of citrus. This has a pleasing sense of structural tension, reinforced by the gentle touch of tannin on the finish. Super sapid on the finish." - Colin Hay (04/2025)