Jane Anson: 91 Punkte
"Plum ruby colour, medium intensity, white pepper and cloves, gentle but insistent lift through the palate, very much on the textural side of the vintage, more austere than in recent years but still full of character and charm, no chaptilisation, 42% new oak, harvest September 26 to October 5, winemaker Noêmie Durantou. Tasted twice." (04/2025)
Vinum: 93 Punkte
"Tiefgründig mit deutlich mineralischer Note, dunkle Frucht, kühler Kamin, Blaubeere, Schwarztee; dichter Gaumen, vertikal, baut Druck auf, zieht durch, der Wein hat Rasse, Struktur und eine sehr gute Länge; hervorragend, im Kontext des Preises ein Schnäppchen." (04/2025)
Yves Beck: 93-94 Punkte
"Schöne Intensität des Bouquets, geprägt von Noten schwarzer Beeren und Eukalyptus auf einem blumigen Fond. Insgesamt sehr typisch. Der liebliche Auftakt ebnet den Weg für einen harmonischen Wein, der aber auch durch seine Kraft besticht, die er seinen kompakten und bestens eingebundenen Tanninen verdankt. Ein einladender, saftiger, kräftiger und langanhaltender Wein." (04/2025)
The Drinks Business: 92-94 Punkte
"Gorgeous aromatically. Black cherry. Blueberry. Bramble. Quite subtle, with a little hint of florality – peony and wisteria – and a rather gracious quite intense dark berry fruit signature. A touch of damson skin too and the slight hint of tannin with it. Dense and compact, vividly juicy from the attack, the fruit in the mouth a little redder and more vibrant in hue. That gives this a lovely racy sense of energy and vivacity. There’s great finesse on the finish from the touch and sculpting of the wine by the calcaire tannins." - Colin Hay (04/2025)
Decanter: 91 Punkte
"Blackcurrant and black cherry with black pepper and wet stones. Rich and ripe, certainly not lacking in concentration with high acidity that gives a sweet, mouthwatering core but ends clean, salty and mineral. I like this, a good combination and complexity with layers of elements - texture, fruit and structure. Great expression here, vibrant, energetic but still complex. Ageing 42% new oak barrels. 3.46pH. A yield of 45hl/ha." - Georgina Hindle (04/2025)
Weinwisser: 18/20 Punkte